Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Roman Volný 8. 12. 2022
Oceňuji Ing. Petra Klimeše za profesionální přístup a velmi dobré nafocení objektu pronájmu a rychlé zpracování a umístění na web. Díky tomu byl velmi rychle nalezen zájemce a podepsána smlouva o pronájmu. Ještě jednou děkuji za ochotu a spolehlivost.
Petr S 8. 12. 2022
Spolupráce s panem Klimešem probíhala skvěle. Se vším ochotně pomohl a celý proces pronájmu bytu tak proběhl velmi hladce a bez komplikací. Kdykoliv bylo potřeba, rychle reagoval na telefony a snažil se vyhovět mým požadavkům. Tímto bych mu chtěl poděkovat za příjemnou spolupráci a doporučit jeho služby ostatním.
Alena Bodická 16. 10. 2022
Oceňujeme perfektní spolupráci s realitním makléřem Ing. Petrem Klimešem, profesionální přístup, ochotu a vstřícnost při zajišťování celého procesu koupě bytu, vše proběhlo v pořádku. Spolupráci s ním lze jenom doporučit.
Jana Cingrošová 6. 9. 2022
Děkujeme panu Ing. Petru Klimešovi za bezvadnou práci při celé transakci - koupi nemovitosti. Byla to pro nás velmi příjemná spolupráce, je to člověk na pravém místě.
Mgr. Vladimír Srebnitskiy 4. 9. 2022
Šťastná výjimka, která by měla být pravidlem Všichni dobře víme, že realitní trh v této době nezažívá nejlepší časy. Troufnu si říct, že jedním z důvodů tohoto žalostného stavu jsou také mnozí realitní makléři, jejichž profesionalita a přístup ke klientům jsou často pochybné. Mně se však poštěstilo a po dlouhých měsících hledání bytu ke koupi a komunikací se spoustou nepříjemných, lhostejných až nepřátelských makléřů jsem narazil na inzerát o prodeji bytu od realitní kanceláře Bravis. Prodej tohoto bytu zprostředkovával právě pan inženýr Petr Klimeš. Stačil jeden telefonát a už jsme byli domluveni na prohlídce. Během prohlídky pan Klimeš trpělivě a detailně odpovídal na moje dotazy včetně dotazů o případných nedostatcích onoho bytu. Pan inženýr působil přesvědčivě a profesionálně, čímž znásobil dobrý dojem z bytu. Když jsem po několika dnech vyjádřil zájem o koupi, pan magistr zase nezklamal: bleskově reagoval na moje telefonáty a e-maily, ochotně pomáhal s vyřizováním potřebných dokladů, zajišťoval komunikaci s paní majitelkou, zkrátka dělal všechno, aby zpravidla složitý proces koupí bytu probíhal hladce a bezbolestně. Pokud se vyskytovaly nějaké potíže, pan Klimeš vždy vycházel vstříc a dělal všechno možné, aby mým prosbám a požadavkům vyhověl. Kupní smlouva byla nakonec podepsána, byt koupen a klíče předány, pomoc pana Klimeše tím však nekončila. Laskavě mi pomohl s dodavateli energií a další administrativou, která čeká každého novopečeného majitele bytu. V novém bytě se mi bydlí dobře, jsem velice spokojen, a lituju jen toho, že jsem se neobrátil na Bravis a pana Klimeše dříve. Právě proto vlastně píšu tuto recenzi, aby se o skvělých realitkách a úžasných realiťácích dozvědělo co nejvíce lidí, ať právě takový přístup bude pravidlem, nikoliv jen šťastnou výjimkou!
Sebastian K. 9. 8. 2022
Skvělá domluva, vše proběhlo v pořádku. Pan makléř byl ochotný a profesionální.
Martina 1. 7. 2022
Pan Ing. Klimeš byl velmi příjemný, vždy ochotný, spolupráce s ním byla na jedničku.
David Kalhous 13. 6. 2022
Velmi oceňuji spolupráci s p. Klimešem, která probíhala v přáátelském a profesionálním duchu. Díky nasazení p. Klimeše došlo jak brzkému nalezení solidních kupců, tak k úspěšné realizaci prodeje, jež umožnila nákup nové nemovitosti. Ocenil jsem zejména ochotu Bravisu a p. Klimeše jít nad rámec standardních služeb, aby nákup nového bytu a stěhování proběhly hladce, ačkoli byly realizovány prostřednictvím jiné realitní kanceláře.
Naďa M 14. 4. 2022
Moc děkuji Vaši firmě Bravis, jmenovitě maklėřce Nikole Musalkovė, ing. Tušlovi, oba mi ochotně pomáhali při hledání pronájmu v Brně. Nejvíce top je pro mne ovšem pan ing. Klimeš, s tím jsem svou strastiplnou cestu hledání bydlení v Brně dotáhla do zdárnėho konce. pan ing. Klimeš je makléř, jaký má dle mých představ být: ochotný, naslouchající, hledající pro mne to nejlepší řešení. Komunikující s respektem, spolehlivý. Děkuji za vše. Firma Bravis je za mne za 1*.
Martin S. 3. 1. 2022
Pan Klimeš je pravý profesionál, který nás hladce a rychle provedl celým procesem nákupu bytu. Jeho služby mohu proto vřele doporučit! Díky!
Přidat referenci